Gratis verzending binnen Nederland vanaf €150. Voor 12:00 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden.

Home » Herinneringsstenen

Een herinnering aan uw dierbare

Wij maken op aanvraag herinneringsstenen voor in huis met een tastbaar aandenken aan uw dierbare. U kunt dan denken aan een overleden geliefd persoon, maar ook aan bijvoorbeeld uw overleden huisdier. Het is mogelijk om in de steen een kleine hoeveelheid as te verwerken of bijvoorbeeld een haarlok. Op die manier behoudt u een tastbare herinnering die wezenlijk bij kan dragen in de verwerking van het verdriet.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Ik ben zo blij met mijn herinneringssteen. Het is een blijvend en tastbaar aandenken aan mijn vader.

Ik kijk er elke dag naar en vind het fijn om de steen even in mijn handen te houden."

 

-Gerdy Staub

Werkwijze
Neem contact met ons op en bespreek met ons uw wensen.
U stuurt een kleine hoeveelheid as of bijvoorbeeld een haarlok aangetekend naar ons op. In de steen hebben we een gat gemaakt. Dit wordt gevuld met hetgeen u heeft opgestuurd. Het gat wordt op een mooie manier afgesloten en afgewerkt. De steen wordt weer naar u opgestuurd, uiteraard via aangetekende post.

Prijzen

Van alle handgegoten modellen van de stenen die u op onze website kunt vinden zijn herinneringsstenen te maken.
Van de bestaande stenen kan alleen via de onderkant de herinnering aangebracht worden. Stenen op aanvraag kunnen we zowel vanaf de bovenkant als de onderkant bewerken en daarbij kunt u de kleuren en een eventueel patroon zelf bepalen.

De prijzen van de verschillende modellen vindt u onderaan deze pagina.
Wij hebben twee soorten stenen: mandalastenen, met een "eenvoudig" patroon en Loriennestenen met een fijn bewerkt patroon.

Voor de bewerking van de herinneringssteen zal een meerprijs van €45,00 berekent worden exclusief de kosten voor het aangetekend verzenden.

Onze verschillende modellen