Op deze pagina vind u een aantal links van ondernemers die net als wij producten en diensten aanbieden die helpen bij een stukje van het rouwproces. Kijk gerust op hun websites voor wat er allemaal nog meer mogelijk is.


Cairns Grafsteenonderhoud

Cairns Grafsteenonderhoud is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in het onderhouden, repareren en restaureren van grafmonumenten.

Cairns Grafsteenonderhoud neemt u graag de zorg voor het grafmonument uit handen, zodat u weet dat het graf er altijd keurig bij ligt.

Neem gerust een kijkje op de site van Cairns Grafsteenonderhoud.Keep Memories Alive

Van de meeste belangrijke gebeurtenissen in ons leven worden foto’s gemaakt. Een geboorte en een bruiloft worden als vanzelfsprekend gefotografeerd. Aan het vastleggen van een afscheid wordt helaas vaak niet gedacht, terwijl er juist na de uitvaart sterke behoefte is aan iets tastbaars. Foto’s helpen bij het verwerken van verlies en het levend houden van herinneringen.

Vaak blijkt ook dat bij het regelen van een afscheid er geen mooie foto van de overledene voor handen is. Keep Memories Alive maakt herinneringsportretten en legt het afscheid vast in pure, liefdevolle beelden.